NL
EN
FR
Follow us on Facebook!
Follow us on Instagram!

Frameless scharnierdeuren

Kies sfeer

Frameless deuren zijn vergelijkbaar met de klassieke, massiefhouten blokkaderdeuren waarbij het blokkader wordt vervangen  door een aluminium kader of  'frame' waardoor scharnieren en 'frame' onzichtbaar verdwijnen in de wand. 

Dit Frameless deursysteem vervolledigt ons gamma van deuren zonder omlijstingen en werd ontwikkeld op basis van onze jarenlange ervaring met de aluminium hoekprofielen voor de pivotdeuren. De Frameless systemen zijn steeds voorzien van twee stijlvolle, 3D regelbare, Tectus scharnieren van het merk Simonswerk.

Verder hebben de deuren een aangename body van 54 mm dik waardoor ze de comfort ervaring van een standaarddeur ruim overtreffen. Elke deur wordt voorzien van een magneetslot, kleur naar keuze, te combineren met een deurkruk. Een andere optie zijn de ingebouwde onzichtbare magneten, zowel in het 'frame' als in de deur, waardoor ook eenvoudige deurgrepen, opbouw of inbouw, mogelijk zijn. 

De Frameless systemen zijn zowel geschikt voor standaard deuropeningen als voor kamerhoge toepassingen en zowel voor enkele als dubbele deurvleugels. De 'frames' zelf zijn +- 50 mm dik. Om een deuropening van 90 cm te behouden is een ruwbouwopening van 100 cm nodig. 

Bminus, we achieve more with less.