NL
EN
FR
Follow us on Facebook!
Follow us on Instagram!

Over ons

Bminus schrijnwerkerij werd opgericht in 2000 met als doel productie en installatie van plafondhoge pivotdeuren en schuifdeuren. 

 

De meeste woningen waren toen nog voorzien van standaard deuropeningen tot 205 cm hoog. We hebben dus heel wat tijd ge├»nvesteerd in het overtuigen van architecten om plafondhoge deuren te voorzien in hun projecten. Ondertussen zijn we 17 jaar verder en hebben de meeste woningen plafondhoge deuren.  Architecten, steeds op zoek naar nieuwigheden enerzijds, sceptici anderzijds, zijn echter niet zomaar meegestapt in dit verhaal.

De lancering van Bminus zou geen succes geweest zijn mochten wij vanuit onze productie geen garantie hebben kunnen bieden dat deuren met dergelijke formaten ook stabiel zijn. Dit is tot op vandaag nog steeds het sterke punt van Bminus: een kwalitatief deurpaneel dat perfect op maat gemaakt is.

 

Ondertussen blijft de vraag stijgen en zijn we gestart met het op maat maken van deuren voor aannemers. Het opmeten van de deuropening zelf wordt (meestal) nog steeds door Bminus uitgevoerd. Bminus maakt een digitale scan van elke deuropening. Elke deur wordt precies op maat gemaakt. Die exacte opmeting beperkt ook de plaatsingskosten, vermits aanpassingen op de werf niet nodig zijn.

Bminus ontwierp eveneens haar eigen assortiment van deurgrepen.


De ingewerkte Bminus aluminium plinten (in het vlak met de muur) bieden een totaalconcept voor een strak interieur. Deze worden ondertussen reeds 15 jaar geplaatst.

Ook biedt Bminus volledige dressingsystemen aan moduleerbaar naar wens.